Project Engineer

Heb jij al een aantal jaar ervaring opgedaan als werkvoorbereider, tekenaar of project engineer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze projectteams zoeken wij ambitieuze werkvoorbereiders met een hands-on mentaliteit. Je bent stressbestendig en deadlines geven jou alleen maar energie. Jij zorgt er voor dat projecten zo soepel mogelijk verlopen.



Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Project Engineer ben je een onmisbare schakel in het projectteam. Jouw Engineering, werkvoorbereiding en contacten met klanten en monteurs vormen de basis. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Met je leidinggevende van het projectteam ga je vandaag aan de slag met uitdagend tekenwerk voor een nieuw superjacht. Daarnaast begeleid je jonge tekenaars die het vak aan het leren zijn. Je bespreekt de belangrijkste aandachtspunten van het ontwerp en gaat aan de slag in AutoCad/SolidWorks. Dankzij jouw nauwkeurig uitgewerkte tekeningen, schema’s en planning zal de rest van het project voorspoedig verlopen. Na de heerlijke lunch in de kantine heb je een bespreking met een collega van de projectgroep. Voor je naar huis gaat bespreek je het werk nog even met je leidinggevende en vraag je aan een leerling-tekenaar hoe zijn/haar dag was.


Interesse?

Zie jij jezelf al werken aan uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?
Werken bij Heinen & Hopman | Passie voor ons werk

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.