Werkvoorbereider & Tekenaar (Startersfunctie)

Ben jij momenteel bezig met het afstudeertraject VMBO TL, HAVO of MBO Engineering of heb je pas geleden je opleiding afgerond? Mis deze kans dan niet! Wij zijn namelijk op zoek naar meerdere starters die hun vaardigheden in de praktijk willen brengen in een van onze projectteams. Kick-start je carrière met deze uitdagende functie bij een internationaal bedrijf.Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als werkvoorbereider/tekenaar ben je een onmisbare schakel in het projectteam. Jouw tekeningen vormen de basis voor de projectplanning en inkoop van materialen en je zorgt ervoor dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Met je leidinggevende van het projectteam ga je vandaag aan de slag met uitdagend tekenwerk voor een nieuw superjacht. Je bespreekt de belangrijkste aandachtspunten van het ontwerp en gaat aan de slag in AutoCad/SolidWorks. Dankzij jouw nauwkeurig uitgewerkte tekeningen, schema’s en planning zal de rest van het project voorspoedig verlopen. Na de heerlijke lunch in de kantine heb je een bespreking met een collega van de projectgroep. Vervolgens werk je instructiemateriaal uit voor de klant nadat je een koffierondje hebt gedaan. Voor je naar huis gaat bespreek je het werk nog even met je leidinggevende.


Interesse?

Zie jij jezelf al werken aan uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.