Stage Werktuigbouwkunde

Ben jij op zoek naar een leerzame, interessante stageplaats? Heinen & Hopman heeft stageplekken beschikbaar voor technisch talent! Met een technische studie zoals Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering of Technicus Engineering, zijn er volop mogelijkheden, zowel op hbo als mbo niveau. Bij Heinen & Hopman kun je praktijkervaring opdoen in een leerzame omgeving waarbij je in een projectgroep mee gaat werken aan de luchtbehandelingsinstallaties op een schip.


Wat kun je verwachten?

Tijdens je stage word je begeleid door professionals met veel kennis in het vakgebied. Bij de invulling van een stageplaats houden we rekening met je ontwikkeldoelstellingen en je affiniteiten. Heinen & Hopman is de laatste jaren hard gegroeid, maar je proeft nog steeds de (informele) sfeer van een familiebedrijf. Bovendien voelen veel stagiaires zich snel thuis, omdat collega's vaak leeftijdsgenoten zijn. Ook goed om te weten: je ontvangt een stagevergoeding.

Interesse? Vul het onderstaande stageformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Stage Formulier

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?
Testimonial Mike | Project Assistent bij Heinen & Hopman

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.