Software Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf in de wereld van industriële automatisering? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een software engineer die bekend is met het programmeren van PLC-systemen en het ontwerpen van systeemoplossingen. Uiteindelijk komen alle aspecten van de besturingstechniek samen in de software! Kick-start je carrière met deze uitdagende functie bij een internationaal bedrijf.Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In jouw functie als software engineer programmeer je PLC en HMI/SCADA systemen en houdt jij je bezig met de functionele werking van de systemen. Voor een project waarbij meerdere schakelpanelen uitgerust met een PLC via een netwerk met elkaar zijn verbonden, stel je aan de hand van projectdocumentatie zoals elektrische schema’s en P&ID of een FDS de programma’s op en configuraties voor remote I/O systemen en aansturing van frequentieregelaars. Je programmeert de functies van de verschillende in- en uitgangen. Voor communicatie met andere systemen stel je communicatielijsten op en definieert de interfaces. Je werkt aan het oplossen van regel- en besturingstechnische uitdagingen en houd je bezig met het troubleshooten van de systemen op afstand. Al met al een zeer uitdagende functie met veel afwisseling!


Interesse?

Zie jij jezelf al werken aan uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Gooiland Elektro BV
Gooiland Elektro is gespecialiseerd op het gebied van industrieel installatiewerk, paneelbouw, besturingstechniek en industriële automatisering.
Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Gooiland Elektro bv

Franciscusweg 221-A

1200 AZ Hilversum

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.