Service Monteur

Heb jij al een aantal jaar ervaring opgedaan als servicemonteur? Dan is Heinen & Hopman Installaties op zoek naar jou! Ter versterking van onze buitendienst zoeken wij ambitieuze service monteurs met een hands-on mentaliteit. Technische storing? Jij schat de situatie in no-time in en zorgt snel voor een oplossing! Je bent stressbestendig en weet een klus snel en kundig te klaren.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?


's Ochtends meld je je op kantoor bij Heinen & Hopman op de afdeling Service. Hier hebben zij de dagplanning gemaakt die je digitaal meekrijgt op je eigen tablet. Vervolgens ga je met je eigen werkbus op pad en voer je werkzaamheden uit zoals het installeren, onderhouden en het verhelpen van storingen aan HVAC installaties en -systemen bij klanten op locatie. Na elke klus en aan het einde van de dag rapporteer je via je tablet, zodat je collega’s op kantoor dit direct kunnen verwerken. Het werkgebied is regionaal en je werkt vanuit Bunschoten-Spakenburg.


Lijkt het jou wel wat om als installatiemonteur te werken? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman Installaties
Heinen & Hopman Installaties levert kwalitatieve, duurzame totaal-installaties voor particulieren en zakelijke klanten door op een optimale wijze kennis op het gebied van installatietechniek, service en duurzaamheid te bundelen.
Contact informatie

Zuidwenk 45

3751 CB Bunschoten

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.