Projectleider

Als projectleider bij Geotherm ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van o.a. bodemenergiesystemen en warmtepompinstallaties. Je bereidt de projecten voor op kantoor en coördineert de projecten in de uitvoeringsfase, waarbij je intensief contact onderhoudt met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat projecten binnen budget en deadline opgeleverd worden. Je bent stressbestendig en deadlines geven jou alleen maar energie.Hoe ziet jouw werkdag eruit?


Na een korte voorbereiding op kantoor pak je de auto naar de bouwvergadering van je nieuwe opdrachtgever. De locatie van vandaag: een nieuw te bouwen kantoor voor een bekende supermarktketen. Met de aannemer bespreek je het ontwerp van de energiecentrale en de WKO-installatie voor het nieuwe pand en inventariseer je of deze naar wens zijn en aan alle technische eisen voldoen. Na de lunch heb je met je projectteam overleg op kantoor om de belangrijkste aandachtspunten te bespreken. Je verdeelt de taken binnen het projectteam en maakt een planning om de voortgang en het budget te bewaken. Morgen staat een oplevering van een WKO-installatie voor een appartementencomplex en een warmtepomp van een villa op de planning.


Interesse?

Zie jij deze baan wel zitten? Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Geotherm Energy Systems
Geotherm Energy Systems is in 1997 opgericht en kan met recht een pionier op het gebied van bodemenergie en WKO genoemd worden. Dankzij jaren ervaring in de duurzame energie branche, kunnen wij voor elke vraag of probleem een passende oplossing bieden.
Contact informatie

Zuidwenk 45

3751 CB Bunschoten

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.