Project Controller

Als Project Controller realiseer jij met de diverse projectgroepen een juiste inrichting van het project. Ook bewaak je de diverse kostensoorten en verzorg je de financiële projectrapportages. Deze rapportages analyseer jij en bespreek je met de Business Controller en Financieel Directeur.Hoe ziet jouw werkdag eruit?


Als Project Controller bij Heinen & Hopman ben jij een onmisbare schakel in de projectteams. Met jouw sterke analytische en communicatieve vaardigheden ben je in staat om meerjarige projecten financieel te begeleiden, van het monitoren van verwachtingen tot het optimaliseren van processen in iedere projectfase. Met een van de projectteams heb je vandaag overleg om jouw analyse van de projectrisico’s te bespreken en vergelijk je het inkoopoverzicht met de begroting van het project. Hierna ondersteun je een projectleider bij de projectbewaking en waardering van projecten. Na de lunchpauze in de kantine maak je een totaaloverzicht van de projecten met betrekking tot voortgang, kosten, opbrengsten en financieringsstanden van de verschillende projecten. Dit bespreek je met de Financieel Directeur aan het einde van de werkdag.


Interesse?

Zie jij deze baan wel zitten? Vul het onderstaande formulier in om te solliciteren of stuur je sollicitatie naar career@heinenhopman.com

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.