Panelenbouwer (Startersfunctie)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf in de wereld van industriële automatisering? Dat is dit de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een panelenbouwer die in staat is elektrische schakelkasten, besturingskasten en verdeelinrichtingen te bouwen of om te bouwen op locatie.Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je krijgt een opdracht van je leidinggevende om een paneel te bouwen. Er wordt met je overlegd wat de planning is, zodat je weet wanneer je werk af moet zijn. In overleg met het magazijn krijg je na het verstrekken van de door jouw ontvangen tekening met ordernummer de onderdelen voor je paneel. Nadat je de kabelgoten en din rails volgens tekening op maat gemaakt hebt, ga je de montageplaat - die voorzien is van alle gaatjes door onze CNC machine - voorzien van alle materialen en componenten. Vervolgens start je volgens het E-Plan schema met het bedraden van de hoofd- en stuurstroom.


Als de montageplaat gereed is, bouw je deze in het paneel en zorg je ervoor dat alles netjes afgewerkt is zodat deze test gereed is. De werkzaamheden kunnen ook plaatsvinden op locatie, bijvoorbeeld in het buitenland. Hiervoor bereid je het werk op de zaak voor i.s.m. een werkvoorbereider. Dit gebeurt vaak één of meerdere weken van te voren. Na deze voorbereiding vertrek je op maandag vroeg in de ochtend naar de werf in Bremen (Duitsland), meld je je aan bij de scheepswerf en gaat aan boord met je collega om panelen te bouwen of te reviseren. Installatiewerk hoort hier soms ook bij zoals; extra kabels monteren en aansluiten incl. testen. De werkzaamheden in Duitsland vinden vaak plaats van maandag t/m donderdag. Je overnacht dan in een hotel vlak bij de werf.


Interesse?

Zie jij jezelf al werken aan uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Gooiland Elektro BV
Gooiland Elektro is gespecialiseerd op het gebied van industrieel installatiewerk, paneelbouw, besturingstechniek en industriële automatisering.
Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Gooiland Elektro bv

Franciscusweg 221-A

1200 AZ Hilversum

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.