Koelmonteur

Als koelmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, in bedrijf stellen en opleveren van koeltechnische installaties. Daarnaast verzorg je de uitvoering van periodiek onderhoud en het oplossen van storingen aan koeltechnische installaties. Het werkgebied is internationaal en je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg of vanuit onze vestiging in Alblasserdam.Hoe ziet jouw werkdag eruit?


Om 7 uur ‘s ochtends verzamel je in het magazijn en bekijk je de planning voor vandaag. Er is een storingsmelding binnen gekomen aan het luchtbehandelingssysteem op een schip. Samen met je collega’s inventariseer je welke materialen er vandaag nodig zijn en vertrek je richting de klant. Aan boord ga je meteen aan de slag om uit te zoeken waar de storing door wordt veroorzaakt. Gelukkig ken je het AC systeem goed, want een half jaar geleden heb je hier nog het onderhoud voor uitgevoerd. Rond 16:00 uur rij je richting huis. Volgende week staat er een onderhoudsklus in Dubai op de planning. Eigenlijk is geen dag hetzelfde.


Zie jij jezelf al werken aan indrukwekkende koeltechnische installaties? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.