Installatiemonteur (Startersfunctie)

Heb je een geweldige motivatie, passie voor techniek en heb je een VMBO opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als leerling-monteur ga je een volledig betaalde BBL opleiding in de richting installatietechniek volgen. Dit betekent dat je elke week vier dagen werkt en één dag naar school gaat.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

’s Ochtends sta jij al vroeg klaar om met je leidinggevende mee te rijden naar de werf. De werkvoorbereider van je projectgroep heeft de werkzaamheden ingepland die deze week uitgevoerd moeten worden. Samen met de leidinggevende monteur bekijk je de bouwtekeningen en loop je naar de juiste locatie op het schip of jacht. Na een korte uitleg ga je aan de slag met het installeren van diverse systemen, uiteenlopend van ronde en rechthoekige luchtkanalen ten behoeve van de luchtbehandelingsinstallatie, sanitaire installaties en/of chilled-water installaties. Na de lunch loop je naar het magazijn op de werf om eventueel missend materiaal en gereedschap op te halen voor de werkzaamheden die je de rest van de middag gaat uitvoeren. Als de werkzaamheden aan het einde van de middag gereed zijn, rijden jullie naar huis en bellen jullie onderweg de werkvoorbereider om de stand van zaken te bespreken.


Interesse?

Zie jij jezelf al werken aan uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Heinen & Hopman
Heinen & Hopman is een specialist op het gebied van HVAC en koelingsinstallaties voor de maritieme en offshore industrie.
Wie zijn wij? Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Heinen & Hopman Engineering BV

Produktieweg 12

3751 LN Bunschoten-Spakenburg

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.