Inbedrijfsteller Software

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf in de wereld van industriële automatisering? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een inbedrijfsteller die bekend is met PLC-systemen en deze op locatie bij de klant in bedrijf stelt., zowel nationaal als internationaal. Op ons kantoor in Hilversum bereid je je werkzaamheden voor en begeleid je de FAT testen van de besturingspanelen. Kick-start je carrière met deze uitdagende functie bij een internationaal bedrijf.Hoe ziet jouw werkdag eruit?


Over een paar weken staat er een FAT (Factory Acceptance Test) van een besturingspaneel op het programma. De software hiervoor is grotendeels gestandaardiseerd. Aan de hand van elektrische schema’s maak je de programma’s compleet. De week daarop stel je de PLC-componenten in en test je deze in onze werkplaats, zodat we zeker weten dat het paneel 100% goed werkt. Na de FAT met de klant waarin je de werking demonstreert wordt het paneel verstuurd. Als de periode aanbreekt dat deze in bedrijf gesteld wordt, reis je af naar de installatie en begint de inbedrijfstelling. In deze periode wordt de installatie als compleet systeem in bedrijf gesteld en werkend opgeleverd. De benodigde wijzigingen in de software breng je ter plekke aan. Terug op kantoor zorg je ervoor dat eventuele wijzigingen in elektrische schema’s doorgevoerd worden. Jij bent een belangrijke schakel in het succesvol opleveren van een project!


Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.

Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Gooiland Elektro BV
Gooiland Elektro is gespecialiseerd op het gebied van industrieel installatiewerk, paneelbouw, besturingstechniek en industriële automatisering.
Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Gooiland Elektro bv

Franciscusweg 221-A

1200 AZ Hilversum

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.