Hardware Engineer (Startersfunctie)

Ben jij momenteel bezig met het afstudeertraject van de studie Elektrotechniek, Besturingstechniek of Industriële Automatisering? Mis deze kans dan niet! Wij zijn namelijk op zoek naar een starter die deze zomer zijn vaardigheden in de praktijk wil brengen op onze afdeling Hardware Engineering. Kick-start je carrière met deze uitdagende functie bij een internationaal bedrijf.Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De afdeling Hardware Engineering is een onmisbare schakel in ons bedrijf. Hardware Engineering is een essentieel component om besturingssystemen te laten functioneren; de techniek waar wij wereldwijd talloze projecten van voorzien. Met je leidinggevende van de afdeling Hardware Engineering ga je vandaag aan de slag met het de elektrotechnische schema’s voor een nieuw superjacht. Je bespreekt de belangrijkste aandachtspunten van het ontwerp en gaat aan de slag in Eplan P8. Een aantal vragen bespreek je even met je engineering collega’s. Na de lunch in de kantine heb je een bespreking met een collega van de projectgroep. Vervolgens ga je de schema’s weer verder uitwerken nadat je een koffierondje hebt gedaan. Voor je naar huis gaat bespreek je het werk nog even met je leidinggevende.


Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Gebruik het formulier hieronder om te solliciteren.


Solliciteren

Upload cv Selecteer bestand
Gooiland Elektro BV
Gooiland Elektro is gespecialiseerd op het gebied van industrieel installatiewerk, paneelbouw, besturingstechniek en industriële automatisering.
Bekijk onze bedrijfsfilm!
Contact informatie
Gooiland Elektro bv

Franciscusweg 221-A

1200 AZ Hilversum

Meer weten?

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.