IBK B.V.

IBK is de innovatieve specialist in de industriële, koeltechnische en airconditioning markt. Wij ontwerpen, produceren en installeren innovatieve koudetechnische installaties op hoog niveau. Voor food en non-food industrie zoals: zuivel, vleesverwerking, slachterijen, brouwerijen, koel- en vriesopslag, chemie- en procesindustrie en sportcomplexen (ijsbanen, skihallen e.a.). Daarnaast levert IBK alle denkbare componenten voor gebouwgebonden installaties voor klimaatbeheersing en vertegenwoordigen wij ondermeer Clint, Emicon en Klimatec. Ook koelmachines/warmtepompen met natuurlijke koudemiddelen zitten in het leveringsprogramma. Verder levert IBK een complete range absorptiekoelmachines van WorldEnergy. IBK adviseert over de meest duurzame, innovatieve en fraaie oplossingen.


Werken bij IBK B.V.


Bij IBK B.V. zijn verschillende soorten vacatures. Zo kan je worden opgeleid tot technicus of bijvoorbeeld engineer. IBK B.V. is gevestigd in Houten.


IBK B.V.

Duwboot 19

3991 CD Houten


E: info@ibknl.com

W: www.ibknl.com

T: 030 - 638 0000

Actuele vacatures
BIM Modelleur
2017-10-11 14:13:00
Heb jij ervaring als BIM Modelleur en kennis van onze innovatieve, technische producten? Kom werken bij IBK in Houten en maak als (aankomend) BIM Modelleur samen met ons team de groeiambities van IBK waar!
Meer informatie
  • Houten
  • IBK B.V.
Technisch Commercieel Medewerker
2017-10-11 14:00:00
Heb jij ervaring bij een Serviceafdeling en kennis van onze innovatieve, technische producten? Kom werken bij IBK in Houten en maak als Technisch Commercieel Medewerker samen met ons team de groeiambities van IBK waar!
Meer informatie
  • Houten
  • IBK B.V.
Technicus
2017-10-11 13:51:00
Heb jij ervaring als Technicus en kennis van onze innovatieve, technische producten? Kom werken bij IBK in Houten en maak als (Junior) Technicus samen met ons team de groeiambities van IBK waar!
Meer informatie
  • Houten
  • IBK B.V.
Projectleider
2017-10-11 13:22:00
Heb jij ervaring als Projectleider en kennis van onze innovatieve, technische producten? Kom werken bij IBK in Houten en maak als (aankomend) Projectleider samen met ons team de groeiambities van IBK waar!
Meer informatie
  • Houten
  • IBK B.V.
Ontdek IBK Groep
AddThis disabled due to cookie consent.