Heinen & Hopman Installaties

Heinen & Hopman Installaties is een bekende naam in een nieuw jasje. Zusterbedrijf Heinen & Hopman Engineering is al in 1965 opgericht en is in de loop van 50 jaar uitgegroeid tot een internationale specialist in HVAC systemen voor de maritieme en offshore markt. Regionaal levert Heinen & Hopman ook alle denkbare installatietechnische systemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In 2017 is deze afdeling als zelfstandig bedrijf onder de naam ‘Heinen & Hopman Installaties B.V.’ verder gegaan om zich compleet te kunnen focussen op de regionale zakelijke en particuliere markt.


Heinen & Hopman Installaties levert kwalitatieve, duurzame totaal-installaties voor particulieren en zakelijke klanten door op een optimale wijze kennis op het gebied van installatietechniek, service en duurzaamheid te bundelen. Onze klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies, hoogwaardige systemen en vakkundige nazorg.


Werken bij Heinen & Hopman Installaties


Bij Heinen & Hopman Installaties zijn we regelmatig op zoek naar technische vakmensen, zowel op kantoor als in de buitendienst.


Heinen & Hopman Installaties

Zuidwenk 45

3751 CB Bunschoten


E: info@heinenhopmaninstallaties.nl

W: www.heinenhopmaninstallaties.nl

T: 033-2992500


Actuele vacatures
Service Monteur
2018-04-04 10:46:00
Heb jij al een aantal jaar ervaring opgedaan als servicemonteur? Dan is Heinen & Hopman Installaties op zoek naar jou! Ter versterking van onze buitendienst zoeken wij ambitieuze service monteurs met een hands-on mentaliteit. Technische sto…
Meer informatie
  • Bunschoten
  • Heinen & Hopman Installaties
AddThis disabled due to cookie consent.