Stage Koeltechniek

De beste manier om erachter te komen of een carrière in de koeltechniek voor jou is weggelegd, is natuurlijk stagelopen. Tijdens een stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en kun je belangrijke werkervaring opdoen.


Stages op verschillende niveaus

ClimaTalent biedt stagemogelijkheden voor verschillende niveaus en opleidingen. Je kan voor een praktijkgerichte stage gaan in de werkplaats of bij klanten op locatie, maar ook afstudeeronderzoeken kunnen bij ons worden uitgevoerd. Voor een stageplek kun je een open sollicitatie naar ons sturen met behulp van onderstaand formulier.


Middelbare School

Vmbo leerlingen kunnen bij ons terecht voor een snuffelstage. Tijdens deze snuffelstage loop je één of meerdere dagen mee en krijg je de kans om te ervaren wat een monteur koeltechniek allemaal doet op een werkdag.


MBO

Volg jij een MBO opleiding op het gebied van koeltechniek? Wij bieden stage mogelijkheden op diverse niveaus. Daarnaast is het ook mogelijk om een koeltechniek te volgen, een betaald leer/werk traject op MBO niveau 2 of 3.


HBO

Ook voor uitdagende praktijkervaring op HBO niveau of een afstudeeropdracht biedt ClimaTalent mogelijkheden. Als student kun je een interessante onderzoek doen en krijg je de kans je te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.


Meld je aan

Gebruik het formulier om je aan te melden voor een stage. Geef duidelijk aan om wat voor stage het gaat. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je bij ons aan de slag kan.

Stage Formulier

Upload cv Selecteer bestand

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.