Wat is Koeltechniek?

De koeltechniek houdt zich bezig met het vinden van technische oplossingen om ruimtes of voorwerpen te koelen. Koeling is een essentieel component in onze samenleving. Koeltechnische installaties in huizen en winkels koelen onze voedingsmiddelen en airconditioning is niet meer weg te denken in bedrijfspanden en winkelcentra.


Werken in de koeltechniek


Er werken in de koeltechniek zowel specialisten die zich bezighouden met het ontwerpen van koeltechnische installaties, als monteurs die de installaties installeren, inbedrijfstellen, onderhouden en storingen oplossen. In het vakgebied koeltechniek speelt de zoektocht naar milieuvriendelijke koudemiddelen een grote rol en monteurs die werken met milieuschadelijke koudemiddelen moeten dan ook in het bezig zijn van een F-gassen diploma. Er bestaat een groeiende behoefte aan personeel gespecialiseerd in koeltechnische installaties. Met (snuffel)stages, BBL trajecten en vacatures geeft ClimaTalent je alle handvatten die je nodig hebt om een carrière in de koeltechniek te starten.BBL

Leren/Werken

Tijdens een leer/werk traject ga je een aantal dagen per week aan de slag bij een ClimaTalent bedrijf en volg je ook een BBL opleiding.

BOL

Stages

Met een stage tijdens je opleiding doe je relevante werkervaring op en maak je kennis met het vak. Zo kom je erachter of een beroep bij je past.

VACATURE

Vacatures

Voor technici hebben wij verschillende vacatures met uitgebreide doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Testimonial Mike | Project Assistent bij Heinen & Hopman

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.