Stage Installatietechniek

Hoe kom je erachter of een carrière in de installatietechniek voor jou is weggelegd? Stagelopen natuurlijk! Tijdens een stage krijg je een goed beeld van hoe een werkdag eruit ziet. Daarnaast staat de werkervaring goed op je cv.


Stages op verschillende niveaus

ClimaTalent biedt stagemogelijkheden voor verschillende niveaus en opleidingen. Je kan voor een praktijkgerichte stage gaan in de werkplaats of bij klanten op locatie, maar ook afstudeeronderzoeken kunnen bij ons worden uitgevoerd. Voor een stageplek kun je een open sollicitatie naar ons sturen met behulp van onderstaand formulier.


Middelbare School

VMBO leerlingen kunnen bij ons terecht voor een snuffelstage. Tijdens deze snuffelstage loop je één of meerdere dagen mee en krijg je de kans een kijkje in de keuken te nemen.


MBO

Volg jij een MBO opleiding op het gebied van installatietechniek? Voor alle niveaus bieden wij stage mogelijkheden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een BBL installatietechniek te volgen.


HBO

Ook voor een uitdagende afstudeeropdracht biedt ClimaTalent mogelijkheden. Als HBO student kun je een interessant onderzoek doen en krijg je de kans je te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.

Meld je aan

Gebruik het formulier om je aan te melden voor een stage. Geef duidelijk aan om wat voor stage het gaat. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je bij ons aan de slag kan.

Stage Formulier

Upload cv Selecteer bestand

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.