Stage Elektrotechniek

De beste manier om erachter te komen of een carrière in de elektrotechniek voor jou is weggelegd, is natuurlijk stagelopen. Tijdens een stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en kun je belangrijke werkervaring opdoen.


Stages op verschillende niveaus

ClimaTalent biedt stagemogelijkheden voor verschillende niveaus en opleidingen. Je kan voor een praktijkgerichte stage gaan in de werkplaats of bij klanten op locatie, maar ook afstudeeronderzoeken kunnen bij ons worden uitgevoerd. Voor een stageplek kun je een open sollicitatie naar ons sturen met behulp van onderstaand formulier.


Middelbare School

VMBO leerlingen kunnen bij ons terecht voor een snuffelstage. Tijdens deze snuffelstage loop je één of meerdere dagen mee en krijg je de kans een kijkje in de keuken te nemen.


MBO

Volg jij een MBO opleiding op het gebied van elektrotechniek? Voor alle niveaus bieden wij stage mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een BBL elektrotechniek te volgen.


HBO

Ook voor een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht biedt ClimaTalent mogelijkheden. Als student kun je een interessante opdracht of onderzoek doen en krijg je de kans je te ontwikkelen binnen een dynamische organisatie.


Meld je aan

Gebruik het formulier om je aan te melden voor een stage. Geef duidelijk aan om wat voor stage het gaat. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je bij ons aan de slag kan.

Stage Formulier

Upload cv Selecteer bestand

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.