Wat is Elektrotechniek?

Elektrotechniek is onmisbaar is onze hedendaagse maatschappij. Zonder dat je je ervan bewust bent, kom je er elke dag wel mee in aanraking. Denk aan geautomatiseerde verlichting en de besturing van roltrappen of stoplichten. Zonder elektrotechniek zou onze maatschappij niet functioneren. Het vakgebied elektrotechniek omvat niet alleen het aanleggen van elektrotechnische systemen en bedrading, maar ook het ontwerpen van besturingstechniek en procesautomatisering. Daarnaast is het onderhouden van elektrotechnische installaties en storing zoeken een belangrijke job binnen de elektrotechniek.


Werken in de elektrotechniek


ClimaTalent biedt verschillende opties om aan je carrière in de elektrotechniek te werken. Leerlingen op het vmbo met de richting techniek kunnen bijvoorbeeld een snuffelstage doen. Leerlingen met het vmbo diploma op zak komen in aanmerking voor diverse BBL trajecten en voor young professionals bieden wij verschillende vacatures in het vakgebied elektrotechniek.

BBL

Leren/Werken

Tijdens een leer/werk traject ga je een aantal dagen per week aan de slag bij een ClimaTalent bedrijf en volg je daarnaast een BBL opleiding elektrotechniek.

BOL

Stages

Kom stagelopen om werkervaring op te doen en een beter beeld van de inhoud van het werk te krijgen. Met een stage kom je erachter of een beroep bij je past.

VACATURE

Vacatures

Voor young professionals bieden wij uitdagende starter vacatures. Wij leiden je op en geven je uitstekende handvaten om je loopbaan vorm te geven.

Gooiland Elektro

Schrijf je in voor een gratis job alert!

Of volg ons op social media voor de laatste vacatures!

AddThis disabled due to cookie consent.